Veelgestelde vragen

Hier vind je antwoorden op veelvoorkomende vragen over Mini-Jump hindernissen. Staat jouw vraag er niet tussen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via info@mini-jump.nl.


1. Wat maakt Mini-Jump hindernissen uniek en duurzaam? Mini-Jump hindernissen worden met zorg en aandacht voor detail vervaardigd, met lichtgewicht balken en kleine, lichte staanders van ongeveer 90 cm hoog. Dit maakt ze geschikt voor diverse paardenliefhebbers, van de allerkleinsten tot grotere pony's en paarden. Onze unieke ontwerpen en duurzame materialen zorgen voor langdurig plezier.

 

2. Voor welke dieren zijn Mini-Jump hindernissen geschikt? Onze hindernissen zijn geschikt voor diverse dieren, waaronder pony's, shetlanders, stokpaardjes en zelfs honden. De veelzijdigheid van Mini-Jump hindernissen maakt ze perfect voor verschillende paardensportactiviteiten en plezierige momenten.

 

3. Hoe kan ik mijn hindernispakket personaliseren? Bij Mini-Jump geloven we in personalisatie. Je kunt zelf de kleuren van de balken kiezen en je eigen hindernispakket samenstellen. Zo voeg je een persoonlijk tintje toe aan jouw paardensportavontuur.

 

4. Wat is de levertijd van Mini-Jump hindernissen? Onze hindernissen worden op bestelling met de hand gemaakt. De standaard levertijd is maximaal 10 dagen. We streven echter naar een zo snel mogelijke verzending, zodat je snel van jouw hindernissen kunt genieten.

 

5. Bieden jullie spoedverzending aan? Ja, we bieden spoedverzending aan tegen meerbetaling. Hiermee kun je jouw hindernissen binnen 5 dagen ontvangen.

 

6. Hoe kan ik contact opnemen met Mini-Jump voor meer informatie? Voor verdere vragen of informatie kun je altijd contact met ons opnemen via info@mini-jump.nl. We staan klaar om je te helpen.

 

7. Kan ik mijn Mini-Jump hindernissen ook ophalen? Ja, je hebt de mogelijkheid om jouw hindernissen op te halen in de Steeg (nabij Arnhem en duitse grens). Neem vooraf contact met ons op om een geschikt ophaalmoment af te spreken.

 

8. Bieden jullie internationale verzending aan? Jazeker! We verzenden Mini-Jump hindernissen ook naar het buitenland. Neem contact met ons op voor de specifieke verzendopties en kosten naar jouw locatie.

 

9. Zijn er extra kosten verbonden aan internationale verzending? Ja, er kunnen extra kosten verbonden zijn aan internationale verzending. Deze kosten variëren afhankelijk van de bestemming. Neem contact met ons op voor gedetailleerde informatie over de verzendkosten naar jouw land.

 

10. Wat moet ik doen als er schade is aan mijn hindernissen bij ontvangst? Mocht je schade constateren aan jouw hindernissen bij ontvangst, neem dan onmiddellijk contact met ons op via info@mini-jump.nl. We zullen er alles aan doen om een passende oplossing te bieden.

 

11. Kan ik mijn bestelling wijzigen nadat ik deze heb geplaatst? Wijzigingen aan een bestelling kunnen mogelijk zijn, afhankelijk van het productiestadium. Neem zo snel mogelijk contact met ons op als je wijzigingen wilt aanbrengen.


12. Wat is de hoogte en het gewicht van de hindernissen? De balken zijn 176cm lang en wegen nog geen 1kg per stuk. De staanders wegen maar 3kg per stuk en zijn 90cm hoog.

 

13. Kunnen de staanders ook in een andere kleur? Nee, helaas kunnen de staanders (nog) niet in een andere kleur.

 

14. Zijn de hindernissen weerbestendig? De hindernissen kunnen heel goed tegen alle weersomstandigheden.

 

Ontdek de wereld van Mini-Jump hindernissen en voeg plezier toe aan jouw paardensportavontuur!