We willen graag jullie ervaringen horen! Heb je genoten van onze hindernissen? Heb je een creatieve toepassing bedacht? Of heb je gewoon een leuk verhaal te delen?

Laat het ons weten door een reactie achter te laten in ons gastenboek! Jouw feedback betekent veel voor ons en helpt anderen bij het ontdekken van de veelzijdigheid en het plezier van Mini-Jump hindernissen.

Alvast bedankt voor jullie enthousiasme en deel gerust jullie Mini-Jump avonturen!

Hinnikende groeten, Het Mini-Jump Team

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Anne Marie
een jaar geleden

Begin dit jaar 5 complete hindernissen besteld en ben super tevreden! De hindernissen zijn leuk voor de kinderen om mee te spelen, maar ook echt goed bruikbaar om een parcoursje van te maken voor de pony. Het proces van aankoop en verzenden is prettig verlopen en de service was uitstekend!

Eric Jonkergouw
3 jaar geleden

De hindernissen zijn erg leuk om je mini paarden mee te trainen. Kwaliteit is super en de hindernissen zijn makkelijk in elkaar te zetten. Ben er heel blij mee en de service is super.

Linda
3 jaar geleden

We zijn erg blij met de leuke hindernis! Lekker licht en ook erg netjes afgewerkt. Bedankt!

M. Dekkers
4 jaar geleden

Bedankt voor de goede service.
Top geholpen.
Onze dochter zal blij verrast zijn als ze volgende week dit mooie cadeau wat onder de kerstboom ligt krijgt.
Hoeven we eindelijk niet meer van takken en stenen een hindernis te maken.

R. van Panhuis
4 jaar geleden

Bedankt voor het mooie product.
Vriendelijk contact, meegewerkt aan een snelle levering, netjes verpakt en onze dochter is er super blij mee.

Gisela Bakker
4 jaar geleden

Hallo Lise Heb afgelopen zaterdag de hindernissen binnen gekregen onze buurmeisjes waren erg verrast en gingen meteen met onze twee amha minipaardjes aan de gang heb nog nooit zulke blije meiden gezien en de kwaliteit van de spullen perfect we zijn zeer tevreden bedankt

Anneke Petersen
4 jaar geleden

Hallo Lise. Gister de hindernis opgehaald. Hartstikke leuk. Keurig afgewerkt!!! Zal je zeker aanbevelen! Ga zo door. Grtjs Anneke.

Jeannette Veldhuizen
4 jaar geleden

Superleuke hindernissen voor shetlanders/minipaardjes. Goed te tillen voor onze 9 jarige dochter wat voor voor ons ideaal is. Wij zijn heel tevreden.

Maria
5 jaar geleden

Hoorde gisteren van je opa over je website. Wat heb je dat leuk voor elkaar. Succes!

Rikie van der Herijden
5 jaar geleden

Ik mocht bij jullie een kijkje nemen in de werkplaats. Erg professioneel. Wat een prachtige lichtgewicht springtoestellen maken jullie daar. We hebben meteen 2 sets gekocht voor onze kleindochter, die haar ponny’s allerlei kunstjes heeft geleerd. Ontzettend leuk ze nu ook te zien spingen!

Rating: 5 sterren
3 stemmen