Duurzaamheid

Bij Mini-Jump streven we naar duurzaamheid, omdat we geloven in een schone aarde en het plezier van buiten zijn voor de komende generaties. Ontdek hoe we werken aan duurzaamheid zonder concessies te doen aan kwaliteit.


 

 

 

Staanders en Blokjes: Onze staanders zijn vervaardigd van gerecycled kunststof (PE). Niet alleen dragen we bij aan duurzaamheid door het gebruik van gerecycled materiaal, maar de staanders gaan ook langdurig mee, waardoor de impact op het milieu wordt geminimaliseerd.


Balken: Onze balken zijn buitengewoon duurzaam en hebben een lange levensduur. De UV-bestendige kleuren zorgen ervoor dat ze lang meegaan. En als je de hindernissen niet meer nodig hebt, zijn de balken perfect recyclebaar.


Verpakking: Zelfs bij de details denken we aan duurzaamheid. Onze dozen zijn vervaardigd van gerecycled karton, met golfkarton om de hindernissen te beschermen tijdens het transport - geen niet-duurzame plastic luchtzakjes. Schroeven worden niet in plastic, maar in papieren zakjes verpakt, een eenvoudig en milieuvriendelijk alternatief.


Afval: We streven ernaar om zo min mogelijk afval te produceren, en het beetje afval dat we hebben, bieden we ter recycling aan bij de afvalverwerker.


Ontwikkelingen: We zijn constant bezig onze producten nog duurzamer te maken. Momenteel werken we aan het overstappen van plastic tape naar papieren tape voor de verpakking van onze hindernissen. Daarnaast onderzoeken we de mogelijkheid om documenten zoals facturen en handleidingen per e-mail te versturen, om zo ons papierverbruik te verminderen.


Jouw input is welkom! Heb je suggesties of verbeterpunten met betrekking tot duurzaamheid? Laat het ons weten! Samen streven we naar een groenere en duurzamere toekomst.

Neem contact op met Mini-Jump

 

Mini-Jump - Waar duurzaamheid en plezier hand in hand gaan. 🌿🌍✨